Ville du fortsatt sett denne filmen?

Som jeg skrev skulle vi egentlig se texas chainsaw på kino igår, men den var 18års aldersgrense på... Så da får vi heller se den på film. Eller tørr jeg det?

Jeg fikk høre filmen var baset på en sann historie. Jeg ble ganske nysjerrig så jeg fant ut litt fakta fra wikipedia. Advarsel: Det er detaljert. 

Han du ser på bildet var en ekte seriemorder i USA. Han begikk ikke bare mord, men han stjal i tillegg lik fra graver og brukte likene til å lage masker, klær og møbler.. Og det er helt sant. 

Blant annet lagde han belter av brystvoret. Aner ikke hvordan det går ann. Faren hans var alkoholiker og moren var veldig kristen. Han var også en veldig stille person og var for seg selv på skolen.

Han led av schizofreni og kunne derfor ikke bli dømt til fengsel, men heller isoleres på mentalsykehus. Jeg legger ikke ut bilder på bloggen av gjenstandene han lagde av menneskekroppene, det skal jeg spare dere for.

Han er heldigvis død nå, men jeg blir likevel sykt redd bare ved tanken av hva han gjorde.

 Her er trailaren til Texas Chainsaw. 

Bianca

 

3 kommentarer

Hanna Gjerholm Moe

07.01.2013 kl.08:57

Shit æsj... det å stjele lik og lage ting ut av det.. æsj. Den hørtes faktisk ganske skummel ut :( Men jeg har ikke hørt om den og ble faktisk litt interessert i å se den etter å ha lest dette!

designcreation

07.01.2013 kl.10:05

Hanna Gjerholm Moe: Jeg fikk enda mer lyst til å se den etter jeg fant det ut faktisk:)

HorrorMovieFangirl

07.01.2013 kl.14:47

Ed Gein var en ekkel fyr.

Skulle også egentli se Texas Chainsaw 3D (er en stor fan av hele serien) og ble skuffet da jeg så at filmen hadde 18års grense.

TCM serien er løst basert på Ed Gein (akkurat som Alfred Hitchcock's Psycho), men filmene er egentlig ikke basert Ed Gein (selv om mye av inspirasjonen kommer derfra).

Skriv en ny kommentar

designcreation

designcreation

16, Bergen

Bloggen handler for det meste om klær, DIY, beauty og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits