Lurer meg selv

Jeg handler veldig ofte på nettet fordi det er mye billigere enn å kjøpe i butikkene. På nettet kan ting være under halve prisen av det det hadde kostet i butikken, så det frister jo veldig å bare bestille ting fra nettet når du sparer så mye. Men jeg ender alltid opp med å gå på den samme smellen hver eneste gang. Er det bare meg som hater tollgrensen på 200kr? Hva skal den være god for? Jeg bestilte nettopp en bikini fra victoria's secret som bare kostet 160kr for selve toppen. Men så er frakten enda dyrere enn bikinien + at jeg mest sannsynelig må betale 25% moms.. Noe så irriterende! Den bikinien som i utgangspunktet kostet 160kr kommer til å koste meg rundt 500(?)

Nå er jo ikke victoria's secret kjendt for å ha så billige varer, men tenk på ebay for eksempel. Der finner man uggs og andre merkevarer til under halve prisen. Men så kommer frakten og toll, som betyr av du like gjerne kunne kjøpt varen i butikken. Det er selvfølgelig noen ganger du kan spare en del på det, men det blir ikke alltid like mye å spare som du tror.

Jeg fant denne geniale importkalkulatoren HER! Veldig smart å bruke når du handler på nettet ♥ På den måten slipper du å sette tungen i halsen når du ser hvor mye du har betalt.

Til tross for det kommer jeg aldri til å slutte å handle på nettet. De har jo tross alt mye større utvalg der, og det er ikke alt man får kjøpt i Norge heller. Men jeg ber om at tollgrensen blir fjernet, eller i hvertfall at Norge øker tollgrensen litt.

 

Handler du ofte på nettet?

Har ting du har bestilt blitt dyrere enn du hadde trodd?


Bianca

 

4 kommentarer

kjempebra innlegg!

Cathrin

19.01.2013 kl.10:59

Superfin blogg :)

designcreation

19.01.2013 kl.17:15

Cathrin: takk:)

designcreation

19.01.2013 kl.17:15

Emilie & Veslemøy: takk:D

Skriv en ny kommentar

designcreation

designcreation

16, Bergen

Bloggen handler for det meste om klær, DIY, beauty og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits