Bare ekte pels holder varmen

Det går faktisk ann å holde varmen ute i den fæle vinterkulden. Hvordan? ... 

Det du må gjøre er å bruke syke summer på en enormt overpriset jakke.Det er veldig viktig at jakken har ekte pels på seg, det er jo selvfølgelig det lille stykket med pels, pyntet så fint rundt hetten, som er nøkkelen til all status. Jeg mener...Som er nøkkelen til all varmen. 

Canada goose, Parajumpers, Svea - jakkene som er livsnødvendig å ha i kuldegradene som ellers hadde kostet deg livet, eller en frossen tå, om du ikke kledde deg i noe så varmt. Man kan trygt si at det er jakker som redder liv, med å ta andre liv. De både gir litt og tar litt, så går det hele opp i opp.

Hvorfor er egentlig disse jakkene så populære? Er det virkelig det eneste som holder varmen? Eller er det det eneste som gjør at man passer inn i mengden? Er de virkelig  fine?

Det finnes så utrolig mange fine og billig jakker som holder varmen, selvom de ikke har ekte pels eller kjendte merker på seg. Hvorfor velger så mange å gi etter for disse dyre jakkene?

 

Kan man holde seg varm uten disse merke jakkene?

Hvilke jakker foretrekker du?

Svindyre jakker med ekte pels

VS

 

Råbillige jakker som ikke har krevd ett eneste dyreliv

Jeg kunne aldri i livet brukt så mye penger på en jakke, det er ikke noe jeg har som min første prioritet. Jeg har alltid kjøpt billige vinterjakker til som oftest langt under 1000kr og jeg lever fortsatt. Jeg skal ikke lyge, jeg fryser en del, men man kan alltids ta på seg en ulltrøye og en ekstra tykk genser, under ytterjakken. 

 

Hvilke jakker foretrekker du?Bianca

5 kommentarer

Ane

24.01.2013 kl.20:55

Å svi av mange tusenlapper på canada goose er tull. Prøver egentlig å unngå å bruke sånne dunjakker, syns ikke det er så fint :P Men har jo en, og den er fra Bikbok og den varmer akkurat like mye som canada goose..

julie

24.01.2013 kl.21:19

Vi burde vært bestevenner vi! 100% enig med deg. Masse credz til deg og alle andre som ikke bare tenker på seg selv og å ha status!!

loveisyou

24.01.2013 kl.21:47

Veldig bra skrevet, er helt enig med deg. Det er bare "status" ikke noe annet, det finnes jakker som er 1000 ganger finere, pelsfri og billigere!

CassandraMari

25.01.2013 kl.17:08

jeg bruker ikke jakke med ekte pels. Syns igrunn det er like fint med en "vanlig" jakke jeg:)

Helene

28.01.2013 kl.10:50

Jeg har Canada goose, og den er så varm! Jeg merker kjempestor forskjell på jakken jeg hadde før (en vinterjakke som kostet 1000 kr) og den jeg har nå som koster 6400. Kvaliteten på jakken er så mye bedre! Jeg synes ikke spørsmålet er hva som er fint, en dyr jakke eller en billigere variant. Det kommer veldig ann på jakken. Det finnes mange svindyre jakker som ser helt latterlige ut! Men jeg er over all forventning fornøyd med Canada goose, og hvordan den fungerer, i tillegg til at jeg liker hvordan den ser ut!

Skriv en ny kommentar

designcreation

designcreation

16, Bergen

Bloggen handler for det meste om klær, DIY, beauty og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits