Min bikini kolleksjon!

Siden jeg kjøpte en bikinitopp igår, fikk jeg lyst å vise bikini kolleksjonen min siden jeg nå skal kaste 75% av den..

Grunnen til at jeg skal kaste så mange er fordi at som dere vet, så mister bikinier elastikken og fargen i løpet av en sommer (og at mange er stygge). Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har kastet noen før nå egentlig.

Jeg aaner ikke hva som skjedde med den lilla bikinien :S Er kloren i bassenget så sterk at den klarte å lage dip-dye på bikinien?

Bikini-toppen med diamanter var den jeg kjøpte i går, på bikbok ♥ Forresten, den rosa toppen fra Cubus var neon når jeg kjøpte den, men etter en sydentur ble den lys rosa. HÅPER det ikke skjer med med den rosa bikinien på bildet over!

Bikinien med hjerter på har jeg ikke brukt siden jeg var 12.. Den er på tide at blir kastet.

Når jeg var 13 kjøpte jeg alle klær i 1-2 størrelser for store.. Denne turkis/grønne bikinien kjøpte jeg i 2 størrelser for stor fordi jeg synes den var såå fin og ville ha den for resten av livet. Jeg var så sikker på at jeg kom til å vokse sånn 10cm, men gjett hva - jeg har ikke vokst en eneste cm siden jeg var 13. 

Og den gule bikinien er fra bikbok, og den kjøpte jeg i sommer 2012 eller 2011. Ekleste bikini jeg noen gang har kjøpt. Den er i tøy-stoff og ble 99% gjennomsiktig når den ble våt. Og når den ble våt var det umulig å få den av seg. Det var som å prøve å ta av seg våte sokker. De fleste har prøvd det før, og det er ganske umulig. 

♥ Jeg har bestilt en bikini for litt siden, men etter det skal jeg prøve å slutte å kjøpe bikinier før neste sommer.

 

Bianca

3 kommentarer

urulig fine! :D

Ulricke Alette

17.03.2013 kl.19:29

Du hadde jaggu mange bekinier, jeg har bare ett sett :P

Marte Knutsen Haukeland

17.03.2013 kl.19:42

Du hadde en del ja :) Men da kan du une deg noen kjempe kule frammover i tid^^

Skriv en ny kommentar

designcreation

designcreation

16, Bergen

Bloggen handler for det meste om klær, DIY, beauty og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits