HEADER

I'm not always wrong, but when I am, I'm still right

Hei!

Jeg tok visst feil med at det var dommedagen idag. Trodde alltid at det var 12.12.2012 som var dommedagen, men det var nok den 21.12.2012! Tenk at dette er siste året det er en sånn slags dato der alle tallene er like..Med mindre selvfølgelig man venter til 2101, men da er vel de fleste av oss dø. Det finnes jo ingen 13.13.2013. Men vi fikk i alle fall feiret det store, etterlengtede øyeblikket med klassen klokken 12:12.

Her er forresten mine fantastiske glitternegler. Synes det passer veldig fint til snøen, men det dumme er at nå er det glitter i nesten hele sengen min. 

Glitter is like hepres - once you get it on you, it never goes away.

Nå skal jeg ta en laang powernap og ende opp med å bli trøttere enn jeg var i begynnelsen. Er jeg den eneste som får vondt i hodet, blir sulten, kvalm og er enda trøttere etter å ha tatt en liten *3-timers* blund? 

 

Blir du kvalm, sulten, trøttere eller får vondt i hodet etter en powernap?

Fikk du med deg det store øyeblikket 12.12.2012 klokken 12:12?

 

-BiancaVil du at vi skal lage header til deg?

Heisann!

Når skal vi besgyne med å lage headere til andre! Så hvis du er interessert, Legg igjen en komentar og/eller send oss en mail på: sbdesign@live.no. 
I mailen legger du  ved bildet eller bildene du vil vi skal bruke, hvor stor headeren skal være i px (pixler), bloggen din, og en liten beskrivelse om ca. hvordan headeren skal se ut!

Her har dere noen eksempler på headere jeg har laget:

//Silje sin blogg HER//

Betingelser: Når du bruker en av våre headere, må du skrive et innlegg hvor du skriver hvem som har laget headeren. (vi skjekker)

Hva syns du om headerene?
Vil du at vi skal lage header til deg?
Har du noen spørsmål om dette? 

-Sigrid  

designcreation

designcreation

16, Bergen

Bloggen handler for det meste om klær, DIY, beauty og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits