STYLING

Dagens eye-makeup

Jeg prøvde noen av elf øyeskyggene mine nettopp, og jeg elsker de! De er veldig masse shimmer i de jeg har, og det liker jeg.

Jeg brukte: elegant, golden og sweet. 

Min yndlings øyeskygge fra elf er sweet eller elegant. De er veldig billige, koster 3 dollar pr stykk.

Likte du fargene?

Konad Nail Art

Nå har jeg testet ut konad nail art. Har sett det en del på youtube og fikk kjempe lyst å prøve det.

Tror jeg kommer til å kjøpe flere mønster-plater og neglelakk. 

Det var superlett å få til. Det eneste jeg synes var vanskelig var å få det beint.

Jeg bare prøvde ut litt forskjellige mønstre fordi jeg ville se hvordan alle ble. 

Neglelakken til å stemple på er en spesial neglelakk som er designet til det. Det går dessverre ikke med vanlig neglelakk, så det blir litt dyrt å kjøpe alle farger på nytt igjen. 

Om du er mer interessert så kan du bare søke ''konad nail art'' på youtube, da vil mange videoer komme opp. Du kan blandt annet kjøpe det på nelly.

  

Bianca

Ombre lips

♥ I dag føler jeg at jeg har såå mye å blogge om og gjøre, så se frem til flere innlegg idag. Jeg har sett mye ombre lips i det siste og prøvde det selv.

Jeg vet, æsj! Leppene mine var ikke så tørre og ekle før jeg tok på concealer. Jeg brukte nemlig leppestift og concealer for å prøve å få til ombre lepper.

Dette var leppestiften jeg brukte. Fargen ''Gypsy'' fra merket elf. Jeg har forresten bestilt sminke fra elf som jeg venter på! Dere får se hva jeg bestilte når jeg får pakken.

Hva synes du om ombre lips?

 

Bianca

Ny neon neglelakk

Jeg har fått kjøpt meg to neglelakker i neon. De lyser i mørket, men da må det være helt svart mørkt. Prøvde å ta bilde av det mens de lyste men kameraet mitt klarte ikke å ta bilde av det.

Er ikke helt sikker, men jeg tror at man måtte ''lade'' opp neglene med å lyse sterkt lys mot de for at de skal lyse bedre i mørket (?) Kanskje om jeg lyser noe på de lengre så kan jeg få tatt bilde uten at det må være helt svart mørkt, men bare mørkt. Liksom. 

Det skal bli sånn som dette.

//Bilde tatt fra nettet//

Merket er Fluorescent og jeg leste nettopp at man måtte applikere mer enn 3 lag for at neglene skulle lyse. Jeg påførte to lag, så skal prøve med ett eller to lag til og se om de lyser bedre.

 
 

Bianca

 

Beauty things I suck at!

Denne taggen går rundt på YouYube for tiden og jeg fikk kjempe lyst til å gjøre den i et innlegg. Grunnen til at jeg ikke tar den på video er fordi jeg bruker en evighet på å redigere siden jeg er så treig.

1. Krølle håret - Jeg klarer å krølle venstre side av håret helt greit, mens høyre side derimot blir et fuglereir. Ene siden får masse krøller og andre får bare litt bølger. Det blir aldri perfekt.

2. Ta på neglelakk - og ikke minst når jeg prøver på å lage et negledesign.. uff! Jeg er også veldig utålmodig på å vente på at det skal tørke.

3. Bruke smykker - Jeg har en del smykker (øredobber, ringer o.s.v) som jeg synes er såå fine, men jeg har aldri tid til å ta noe av det på meg om morningene. Jeg bruker så og si aldri øredobber eller ringer. En sjelden gang har jeg kanskje på meg et smykke. 

Det er mange flere beauty greier som jeg bare suger helt i, men det her tror jeg var verstingene. 

Hvilke ¨beauty things¨ suger du i?


Bianca

Makeup is art

Det er egentlig helt utrolig hva man kan få til med sminke! Dukan gjøre så utrolig mye, men det eneste er å vite hvordan man skal gjøre det! '

Mulighetene er store, om du vil pynte deg med smokey eyes eller kanskje lage en illusjon av en hodeskalle eller hva som helst, er det bare å prøve seg frem.

Det finnes veldig gode videoer på youtube hvor du kan få inspirasjon og lære deg å lage all slags sminke. Jeg syns hvertfall det er gøy å se på sminkakanaler å få inspirasjon å lære hvordan man kan lage forskjellige sminke looker. Uheldigvis, er ikke jeg noe flink når det kommer til sminke... Kan de basic greiene, men skulle så gjerne vært flinkere!

Noen eksempler:

Hva syns du om sminken?

Sigrid

NEGLETIPS

Hei! Jeg har klart å få rå spagetthi under H'en så jeg må trykke ekstra hardt for å få en ''h'', smart...Bare sånn i tilfelle det mangler noen h'er i noen ord. Tenkte jeg skulle gi dere noen få negletips.

De fleste er jo veldig glad i negler og neglelakk, som da gjør at det er gøy å lage forskjellige negledesign. Det er jo ikke alltid like lett, så håper disse tipsene kan hjelpe deg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TIPS 1. Ta en dårlig neglelakk, eller en neglelakk du ikke bruker, klipp av nesten hele kosten til det bare et en tynn strek igjenn. Det gjør det lettere å lage prikker og andre ting design.

TIPS 2. Om du ikke vil klippe i en neglekost, bruk en tannpirker for å lage mønster på neglene. Må bare si at jeg gjorde dette veldig fort bare for å vise dere, ehe. Og nei, det skal ikke forestille oreo kjeks - det skulle være ''leopard'' mønster, haha.

TIPS 3. Alle har vel drømt om den perfekte french tip! Det er ikke så enkelt å få det til å bli fullt så perfekt med en vanlig neglebørste, med mindre man er superduper flink. Ta en tape-bit på neglen som dekker alt untatt tuppen av neglen der neglelakken skal være. Når det har tørket, tar du av tapen. 

Måtte slenge inn et bilde fra google, siden som du ser, er jeg ikke så proff. Nå ble hele innlegget mye finere! Om ikke lenge, når jeg har tolmodighet, skal jeg lage den perfekte french tip.

 

Hva er ditt favoritt negledesign?

 Golden Glitter Nails

I dag har jeg hatt lite å gjøre på! Jeg ligger syk hjemme, og holder på å kjede meg i hjel. Jeg bestemmte meg da for å lakke neglene mine! Tok en farge som jeg liker veldig godt, altså gull. Etter jeg hadde tatt på gull syns jeg at det ble ganske så kjedelig, så jeg ville "piffe det opp" med litt gull glitter! 

Her er Lakkene jeg brukte. //Stay Golden 39,50 HM (Glitter)//  //14.Gold 39,50 Gina Tricot//  // Sally hansen Doubble duty top and base//

Det ferdige resultatet. Ble ikke helt fornøyd, men jaja!

Hva syns du om gull negler?
Likte du resultatet? 

-Sigrid 

GOLD NAILS

 

Siden rosedesignet mitt ikke ble så vellykket, bestemte jeg meg heller for å lakkere neglene gull.

Jeg synes det er så utrolig fint med gull, sølv og bronse negler! 

 

Hvilken farge på neglene liker du best?

 

ROSE NAILS

 

Igår prøvde jeg å kopiere et negledesign jeg såg på en youtube video. 

Hver gang jeg prøver å lage et negledesign ender det opp med å se ut som et malingssøl..

Dette her er hva jeg ønsker å få til. DET skal jeg få til en vakker dag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg tok forresten nettopp en dysj og ante fred og ingen fare.. Men så, midt i dysjen, forsvant absolutt ALT varmtvannet..Fy faen, jeg tror jeg har frostskader nå.

 

 

designcreation

designcreation

16, Bergen

Bloggen handler for det meste om klær, DIY, beauty og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits